Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشاورزی گفت: در حوزه مکانیزاسیون باغداری، صنعت طیور و آبزی پروری که روز به روز در حال گسترش است، همچنان عقب هستیم و با نقطه مطلوب فاصله بسیاری وجود دارد.

محمود حجتی درباره موضوع جایگزینی صنعت با کشاورزی به عنوان راهکار حفظ اشتغال در دوران بحران آب که اخیرا مطرح شده، بر ارتباط مستقیم توسعه کشاورزی با توسعه صنعتی تاکید و اظهار کرد: هرگونه توسعه صنعتی که امکان آن وجود دارد و ما در آن مزیت داریم باید انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش عمده ای از این صنایع هم می تواند در خدمت کشاورزی باشد و بخشی از توسعه صنعتی می‌تواند در خدمت توسعه کشاورزی باشد.به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی با اشاره به نیاز بخش کشاورزی به صنایع بالادستی و پایین دستی، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از صنایع اشتغالزا که دارای ارزش افزوده بالایی هستند و با ظرفیت نسبی بالاتری نسبت به سایر حوزه ها فعالیت می کند صنایع غذایی و محصولات کشاورزی موجب پایداری صنایع غذایی شده است.

وزیر جهاد کشاورزی از صنعت و کشاورزی به عنوان زنجیره متصل بهم تعبیر کرد و گفت: اثبات هیچکدام موجب نفی دیگری نمی ‌شود.

وی با اشاره به کمبود منابع آبی در ایران نسبت به سایر کشورها، اظهارکرد: منابع آبی موجود در کشور کم است، ولی همین آب موجود حجم زیادی دارد و می توانیم بسیار بهتر از آن استفاده کنیم و باید در این راستا اقدام شود.

وزیر جهاد کشاورزی درخصوص ارزیابی‌اش از توانمندی های مجتمع کشت و صنعت فدک زرندیه و ایجاد مزرعه تحقیقاتی کشت گندم، جو و کلزا در زرندیه گفت: مجتمع کشت و صنعت فدک زرندیه یک مجتمع کارآفرین موفق است که در حوزه زنجیره تولیدات کشاورزی فعالیت می‌کند.

وی کشت ارقام گوناگون بذر در مزرعه تحقیقاتی این مجتمع برای اولین بار در کشور را نشانگر فعالیت علمی و تحقیقاتی این مجتمع در حوزه کشاورزی دانست و گفت: این گونه کشت‌ها موجب افزایش راندمان و ارتقای بهره‌وری در حوزه زراعت خواهد شد و الگویی برای کشاورزان در سراسر کشور است.

حجتی به توسعه باغات پسته و فرآوری بذر در این مجتمع نیز اشاره و تصریح کرد: سرمایه گذاری در حوزه بذر و ساخت ادوات کشاورزی نظیر تراکتور از دیگر مزیت های کشاورزی است.

وی گفت: جذب سرمایه‌گذاران خارجی برای تولید کود و سموم کشاورزی از نقاط قوت این مجتمع است. آزمایشگاه مرجعی که می تواند در این مرکز ایجاد شود می تواند پاسخگوی نیازهای مربوط به آزمایش سم در سطح ملی و منطقه ای باشد.

وزیر جهاد کشاورزی بر لزوم توسعه مکانیزاسیون در کشور تاکید کرد و گفت: در چند سال گذشته نزدیک به ۵۰۰۰ میلیارد تومان در حوزه مکانیزاسیون سرمایه گذاری شده است و با توجه به مکانیزمی که در بانک کشاورزی ایجاد شد اقدامات خوبی در توسعه مکانیزاسیون صورت گرفت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کشاورزی محمود حجتی مکانیزاسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۳۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نقشه راه اجرای سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم» رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در نخستین روز از رویداد مانوین که در پارک فناوری پردیس برگزار شد با حضور روح الله دهقانی معاون علمی، مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و صنایع خلاق، مهدی صفاری نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از فعالان حوزه فرهنگی و فناوری‌های نرم از کتاب‌ها و اسناد راهبردی حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم رونمایی شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور در این رویداد از اطلس کسب و کارهای صنایع خلاق ایران که برای کسب اطلاع از پراکندگی جغرافیایی این کسب و کارها و فعالان حوزه صنایع خلاق در پهنه کشور به همت ستاد توسعه فناوری‌های نرم و صنایع خلاق منتشر شده است رونمایی کرد.

همچنین با حضور دهقانی، سامانه ایران دیتا، بزرگ ترین مرکز پردازش و سامان دهی داده های کشور که توسط خانه خلاق نقش کلیک راه‌اندازی شده است رونمایی شد. در ادامه نیز نقشه راه اجرای سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم، مجموعه مطالعات و گزارش‌های ارتقای تاب آوری و رقابت پذیری بین‌المللی با اتکا به توانمندی شرکت های خلاق و دانش بنیان در حوزه های فرهنگی و خلاق و تطبیق با سند ملی توسعه فناوری های فرهنگی و نرم رونمایی شدند.

در بخش دیگری از افتتاحیه رویداد مانوین، برترین فعالیت‌ها در حوزه صنایع خلاق، فناوری‌های نرم و فرهنگی مورد تقدیر قرار گرفتند.

کد خبر 6100254

دیگر خبرها

  • تکمیل زنجیره فولاد در بیجار به توسعه کردستان می‌انجامد
  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • فائو و ایران پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران امضا کردند
  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • «نقشه راه اجرای سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم» رونمایی شد
  • راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان ایلام
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • فعالیت۱۶ محدوده معدنی در مجتمع سنگان خواف
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان