Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی قلی ایمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بخش اعظم مردم استان گلستان در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند و اقتصاد استان گلستان، مستقیم و غیر مستقم وابسته به کشاورزی است.

وی اضافه کرد: به جز کشاورزان، اقتصاد صنایع سازندگان ادوات کشاورزی، دام، طیور، صنایع تبدیلی و حتی بازار استان متاثر از بخش کشاورزی است و اگر کشاورزی می خواهیم باید برنامه مدونی برای آن داشته باشیم تا بتوانیم چشم انداز آن رابرای ۱۰ یا ۲۰ ساله آینده ترسیم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایمانی با بیان اینکه اولین قربانی خشکسالی و کمبود آب کشاورزان هستند، افزود: اگر هر زمان با کمبود آب مواجه شویم آب کشاورزان قطع و به مدار آب شرب اضافه می شود، بنابراین آب برای ما بسیار مهم است.

دبیر خانه کشاورز گلستان توضیح داد: ما به دلیل کاهش بارش ها دچار کم آبی شدیم، روان آب ها و منابع آب های زیرزمینی ما کاهش پیدا کرده و ما استفاده بیش از حد از منابع آبی داریم.

قطعات کوچک زمین های کشاورزی یکپارچه سازی شود

وی عقب ماندن از تکنولوژی روز دنیا را دلیل به وجود آمدن مشکلات آب در استان دانست و افزود: ما اگر هم بخواهیم، نمی توانیم از تکنولوژی جدید آبیاری استفاده کنیم چون قطعات کشاورزی ما کوچک است.

ایمانی با تاکید این مطلب که یکپارچه سازی قطعات کشاورزی باید حتماً عملی شود افزود: با کمک تحقیقات دانشگاهیان و تدابیر مسئولین باید به سمت یکپارچه سازی اراضی در قالب شرکت ها و تعاونی ها برویم تا زمینه استفاده از آبیاری نوین در استان ایجاد شود.

دبیر خانه کشاوز تصریح کرد: امروزه در دنیا از ابزارآلات مدرن در کشت محصول بهره می گیرند و با اینکار علاوه بر صرفه جویی اقتصادی عملکرد محصول را بالا می برند به طور مثال با دستگاه های ویژه گندم را به صورت دانه دانه در زمین می کارند و از سمپاش های هوشمند استفاده می کنند.

وی با انتقاد از روش های قدیمی کشت در ایران گفت: ما هنوز هم در زمین های خود بذر را می پاشیم که در این روش هدر رفت منابع زیاد و عملکرد پایین است.

کشاورزی باید به سمت کشت قراردادی برود

ایمانی توضیح داد: علی رغم اینکه با سرمایه سرمایه گذار و منابع بانکی صنایع تبدیلی ایجاد کرده ایم خروجی لازم را برای تولید کننده و کشاورز به همراه نداشته است و این به دلیل آن است که ما الگو کشت قراردادی نداریم.

وی تاکید کرد: باید صنایع را وادار کنیم با کشاورزان بوته کار قرارداد ببندند و به سمت کشت قراردادی بروند تا ارزش افزوده ایجاد شود و این ارزش افزوده به استان برگردد.

دبیر خانه کشاورز گلستان با بیان این مطلب که اگر نتوانیم توازن و تعادل در بازار ایجاد کنیم، کشاورز در کشت محصول از این شاخه به آن شاخه می پرد، افزود: با کشت قراردادی در کشت محصول توازن هم برقرار می شود و دیگر این اتفاق نمی افتد که محصول رو دست کشاورز بماند و یا در بازار کم باشد.

ایمانی در پایان گفت: لازم است تامین اعتبار لازم برای توسعه مکانیزاسیون توسط ریاست جمهور در سفرها مصوب شود و در اختیار وزارت کشاورزی قرار گیرد و به این ترتیب بتوانیم ضایعات را کاهش و بهره وری را افزایش دهیم تا تولید در کشور اقتصادی شود.

کد خبر 5358516

منبع: مهر

کلیدواژه: مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی گلستان گرگان هفته بسیج ویروس کرونا بوشهر بسیج آمار کرونا خطبه های نماز جمعه زلزله کرمانشاه کتاب و کتابخوانی عکس استانها آلودگی هوا بارش باران لیگ برتر فوتبال ایران کشت قراردادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۳۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است

مدیرکل حفظ و نشر آثار دفاع مقدس خراسان رضوی گفت:ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، سردار یوسفعلی زاده در جلسه هماهنگی حفظ و نشر آثار دفاع مقدس شهرستان گناباد که امروز در سالن شهدای دولت فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهارداشت: همیشه نشان داده ایم در بحران‌ها و ناممکن‌ها کارهای بزرگی انجام داده ایم و امروز در شهرستان گناباد اراده برای ساخت یادمان شهدا وجود دارد.

وی ادامه داد: احداث این یادمان باید به عنوان اولویت کار بزرگ فرهنگی شهرستان گناباد دیده شود و ما نیز برای انتخاب مشاور و انجام اقدامات این طرح بودجه  100 میلیون تومانی در نظر گرفته ایم.

مدیرکل حفظ و نشر آقار دفاع مقدس بیان کرد: مراکز فرهنگی مانند یادمان‌ها باید در مکان عمومی احداث شوند و متولی نگهداری آنها نیز برعهده شهرداری‌ها  است.

یوسفعلی زاده عنوان کرد: زمین مورد نظر برای یادمان شهدای گناباد کاربری فضای سبز پیدا کرده و باید اقدامات دیگر برای آن انجام شود و همچنین جهت تدفین شهید گمنام در این مکان باید المان و یادمان آنها 70 درصد پیشرفت فیزیکی حداقل داشته باشد.

وی افزود: هم اکنون در سطح استان 100 درخواست تدفین شهدای گمنام داریم که نشان از عشق و ارادت مردم به شهدا و انقلاب است.

در صورت تامین اعتبار؛ شهرداری پای کار احداث یادمان شهداست

مهران حسین زاده ،شهردار گناباد نیز اظهارداشت: در سال های گذشته با همکاری شورای اسلامی شهر گناباد زمین مورد نیاز برای احداث یادمان شهدا واگذار شده است.

وی ادامه داد: موضوع اصلی در احداث یادمان شهدا و فضای سبز اطراف آن تامین اعتبار بوده که در صورت تخصیص اعتبار توانایی طراحی و اجرای این پروژه را داریم.

شهردار گناباد گفت: پیشنهاد می‌کنیم با توجه به احداث این پروژه در کنار سایت 240 هکتاری نهضت ملی مسکن این مجموعه، یک مجموعه فرهنگی برای این منطقه دیده شود.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • اعتبار ۷ هزار میلیاردی برای تکمیل پروژه بزرگراه شمالی کرج
  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • سرانه فضای آموزشی در گلستان حدود ۴.۸۵ متر مربع است
  • ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان